Formació per aconseguir èxit online

El nostre dia a dia és fer que els llocs web i botigues online multipliquin els seus contactes i vendes. Ensenyem les claus perquè un negoci online tingui èxit, amb formació adaptada al públic, sector i negoci desitjat.

A continuació tens una llista dels cursos que ara tenim en catàleg, però podem crear cursos completament a mida.

No Venc. Per què?
Vendre online és molt més difícil del que sembla. Aquest curs et dóna 10 claus que et permetran analitzar que està fallant i com corregir-ho.
Vendes 80/20
Treballa menys i Guanya més. Aprèn com aplicar Pareto en els teus processos de Màrqueting i Vendes i obtenir millores de ROI radicals.
Motor de Vendes
La majoria d’start-ups no fracassen per un mal producte sinó per no tenir un sistema que generi nous clients. Aprèn a crear el teu motor de vendes.
Convertir o Morir
Un mal ràtio de conversió pot enfonsar el millor producte. Aprèn una metodologia per millorar la conversió de forma segura i sostinguda.
Dropshipping
Aprendre les claus per vendre amb èxit milers de referències a la botiga online sense tenir ni una sola en estoc.
Evita l’infern online
Aprofita la nostra experiència creant ecommerce i aprèn els factors claus per no cremar-te a l’infern online.
Google Analytics
No es pot millorar el que no es mesura. Aprèn com aprofitar Google Analytics com a eina de millora contínua.
Adwords Avançat
Campanyes dinàmiques, Shopping, Remarketing, Licitacions intel·ligents, Extensions … Aprofita tot el potencial d’AdWords.
Fidelització
És més fàcil i barat retenir clients que captar-los. Saps quin és el LTV dels teus clients? Aprèn com augmentar el seu valor.
SEO 2017
És difícil que una web o botiga online sigui rendible sense un bon posicionament en cercadors. Aprèn les claus actuals del SEO.